Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám Octavia 2, manuál 5 kvalt, náhon na přední kola, poškozená převodovka, praskl diferenciál viz foto. Převodová skříň navíc proražena a vytekl převodový olej. Motor běží v pořádku, zařadit jde jakýkoliv kvalt ale auto se nerozjede. Je možné s takovým poškozením diferenciálu a převodovky tahnout auto na laně třeba 20 km? Nehrozí zaseknutí kola? Ještě dodám, že přední kola se volně otáčejí. A řízení poškozené není a brzdy fungují.
doplněno 16.04.24 15:23: Děkuji za odpovědi. Ještě doplňující otázka: Potřeboval jsem zjistit rozsah poškození před tím než to půjde k mechanikovi a sundal jsem startér abych se podíval tím otvorem na spojku a byly tam všude uvnitř kolem ní kovové špony, takže předpokládám, že spojka bude asi taky KO?
doplněno 16.04.24 15:23: Děkuji za odpovědi. Ještě doplňující otázka: Potřeboval jsem zjistit rozsah poškození před tím než to půjde k mechanikovi a sundal jsem startér abych se podíval tím otvorem na spojku a byly tam všude uvnitř kolem ní kovové špony, takže předpokládám, že spojka bude asi taky KO?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Co využít poviné ručení tam bys měl mít odtah do 50km zdarma
Co to bylo benzínová 1.6ka?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]