Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost řidiče

Od: user417 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, mám dotaz chci nastoupit do autoškoly, kde mají fiat tipo 2017 a 2020. No a já mám 180cm a 150kg, tak nevím jestli se do toho auta vůbec vejdu. Díky za názory.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

A co Vám brání si tam dojít a sednout si do toho vozidla. Co jiné autoškoly, kde mají vetší auta?

Díky za názory. ****jaký názor chcete slyšet, abyste byl spokojen?

hodnocení

7x
Kolega s podobnými mírami (vyšší a trošku lehčí) jezdí úplně stejným autem a nemá problém.
Nejobjemnější pán, kterého jsem znal (mohl mít snad ke 200 kg), jezdil Renaultem Thalia (dost podobná velikost auta).
vernon
Ono ani tak nejde o velikost auta, jako o prostor v "kokpitu". A Tipo ho má fakt malý...
Má, ale říkám, kolega má kolem 190 cm, je opravdu mohutný, Tipo 2018 má jako služebák a nestěžuje si.

2024
hodnocení

5x

A k těm vašim 150kg chcete také slyšet názor?

Výška problém není, s vaší hmotností něco dělejte...

Proto si děla autoškolu nechce se stou váhou tahat sám *smich*

hodnocení

4x
Dobrý den, pokud je to seriózní podnik, rádi Vám vyhoví a budete si to moci vyzkoušet. Přeci jen je to jejich možný kšeft.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]