Chtěl bych se zeptat jestli někdo neznáte firmu která se věnuje svařování hliníkových rámů na motorku.Bývalý majitel zamaskoval svár (ten sice drží už 3000 Km,ale nevypadá moc důvěryhodně-šlo o vlasovou trhlinu cca.2cm),já si toho všimnul až nyní po odstrojení a chtěl bych to nechat pro jistotu provařit pořádně.Kontaktoval jsem dost firem co uvádí že dělají i bouračky,rovnání a vaření, ale nikdo nechce dělat pouze samotný rám.Na jednom místě sice rám skoušeli na deformace a ty nenašli,ale bohužel převáření nedělali.Fajn by byly severní popř. stř. Čechy.Děkuji
Kto chce,ten to opraví. Bežne sa používajú,najmä v kovošrote analízátory kovov, kde mu so špony určí o aký hliník ide a podľa toho si určí aký druh drôtu použiť na zvar. Zoberie vzorku so zvaru ako aj z rámu a vyhodnotí si to.
POKUD NENÍ RÁM DEFORMOVÁN STAČÍ NAJÍT FIRMU, KTERÁ MÁ PŘÍSTROJ NA SVAŘOVÁNÍ HLINÍKU A SVÁŘEČE KTERÝ TO UMÍ, JEN u NÁS NA VESNICI JSOU ASI 4 FIRMY KTERE UMÍ SVAŘIT HLINÍK, KDYŽ SE NORMÁLNě ZEPTÁM ZDA MI SVAŘÍ VLASOVOU TRHLINU NIKDO NEODMÍTNE, BUDE TO JEN O KOMUNIKACI
jakubzima
Co jsem se ptal,tak problém je hlavně to, že to již někdo pofidérním způsobem svářel.Nikdo to po někom nechce předělávat.
asd1
Tak to vyřízne a navaří kus novýho...
duchodce
Bych rád viděl jak v Závisti jsou čtyři firmy na svařování hliníku.To tak možná v Humpolci
A co tak to doma flexou obrousit a nachystat na svaření? To by nešlo? Proč hned řezat a navařovat nový kus,když je prý vlasová trhlina.Spíš se jim do toho nechce kvůli bezbečnosti a odpovědnosti při případné bouračce.Prdne to opravovaný a půjde bručet do tepláků.
paveldvorak
tady jsou 2 malé firmy , vyrábí drobnosti pro nemecký automobilový průmysl, jsou dobře vybaveni, myslím že mají MIG není to stíhačka
k tomu 2 autoservisy mají TIG přístroje, hliník rychle reaguje s kyslíkem, argon nebo helium tomu brání a svar tímto přístrojem je pevný
paveldvorak
žádná specializovaná forma na svařování hliníkových rámů motorek neexistuje, protže by si nevydělala ani na slanou vodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.