Nejste přihlášen/a.
Nechal jsem přezout - nové pneu na alu disky a po vyměně je jedno skoro prazdne a 3 další trochu upouštějí.
Je možné, že s tím něco někdo udělal v servise pri vymene? Nebo z niceho nic odešly 4 ventily? Myslim tim, zda pri procesu vymeny pneu, se to da doku.vit. v servise.
Díky
Zdravím, na nových pneu bývá na patce často čárový nalepený kód, jde blbě dolů, tak to většinou prásknou i s ním a pak je to hned - papír na hliník jaksi moc netěsní. Pokaždé co se sundá pneu z disku, měl by být automaticky nový ventilek, ale to se také nedělá vždy. Pokud taky zanedbali očistu a řádné namydlení, tak to taky může být.
Tak odpověď pro všechny. Utíkali všechny 4 ventilky. Stačilo na ně šáhnout a už to fičelo. Ale je prostě zajímávé, že tam jsou dejme tomu 6 let a najednou odejdou 4. Výměna 300kč.
asd1, všichni moji blízcí mají dvoje kola, u mne stále schované. Jen dofouknu, vyvážím a namatuji ty správné.
Jen to popisování pneumatik mi vadí, abych věděl, čí jsou které...
Jednou mi sel vnitrek ventilku ven, jakoze sel vytahnout a nedrzel v gumove hadicce.
Spravne se ma ventilek vymenit soucasne s pneu, slusny pneuservis to udela v cene, vloni jsem platil prehozeni kola i s prezutim i s vymenou ventilku a vyvazenim 200, ale vetsinou vam asi nauctuji vice, zejmena kdyz mate vlastni pneu.
On stejne muj rozmer nemel. Bez prehozeni z osy na osu byla cena stejna, pod 200 za jedno kolo pry nedela
Zdravím, tak ani při přezouvání povolují ventilky a jeho vnitřek vyjmou a poté někdy opět vrací při konečném huštění. Je tam gumka a ta tvrdne, podobně jako na bicyklu - prostě ve spěchu nedali nové vnitřky, nebo celé celky (pokud tedy nejsou elektronické) nebo prostě nedostatečně dotáhly vnitřek do sedla.
P.S.: Jen pro jistotu, po cca 50 km jízdy je třeba přetáhnout i šrouby kol - ty snad dotáhli tak jak mají, ne jen vzduchovou pistolí, ale alespoň ještě ručně klíčem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.