Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překročení rychlosti v obci

Od: binka* odpovědí: 9 změna:

Tak jsem dneska vyfasovala pokutu 1000Kč za překročení rychlosti v obci. Sakra, jela jsem 63 na padesátce.

Koukala jsem od pomahačů a chráničů rychle vypadnout, tak jsem se ani nezeptala, kolik že ještě dostanu bodů. Hodně?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

3x
Překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o méně než 20 km/h v obci nebo o méně než 30 km/h mimo obec21500 - 2500-1000

2 body.

binka*
hodnocení

*ee* holt za blbost se platí ...ale doma se radši chlubit nebudu ... díky.

bejbyna*
hodnocení

0x

Tak to by mě taky zajímalo, já jsem ale jela na třicítce 36 a taky okamžitě za litr...ještě mi vynadal jako bych jela nejmíň osmdesát... vytočil mě k nepříčetnosti, idiot... takže dostala jsem litr a s těma bodama nevim, předpokládám že dva... :( :(

hanher*

Bodou to také dva.

Automaticky se z těch 36km/h odečtou 3km/h, a z výsledného rozdílu dostanete pokutu.

hanher*

Jinak komplet tabulku bodů naleznete zde:

csobpoj.cz/...

binka*
hodnocení

Tak koukám, že podle téhle tabulky jsem měla dostat pokutu 1500,- byl na mě hodnej...*smich*

doplněno 05.08.10 15:04:

Tak ne, 1500,- je ve správním řízení. Dobře mi to naúčtoval...;)

hanher*

To je ale ve správním řízení.

alf*

Pachové v tom případě odečtou jen 1,5 km, tak jsem to alespoň viděl v tom jejich časopise, zjednodušeně, pracují s 5% odchylky. Propočty a jak to spočítat pro různé rychlosti tam bylo na dvoustraně, někdy před rokem.

hodnocení

0x

no,dovolím si zde poznamenat, že jelikož tachometry dosti proměřují, musel Vám zhruba ukazovat ccaa 70KM/H v daný okamžik a to už tedy je opravdu prda. Zkuste to příště pohlídat lépe. Mj.Taky jezdím kolem 60tky na tachecu ale v reálu je to asi 55. Zkuste mít mějte na paměti, že v 60KM je pro chodce jednoznačně již rychlost devastujících zranění. No jo,no, auta jsou bytečně silný, absolutně neodpovídají stanoveným limitům, člověku to nedá nejet více.*klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]