Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zvažuji koupi nového vozu značky Renault. Vzhledem k tomu, že vůz bude cenově okolo 700 tisíc Kč, zvažuji, že bych obešel více dealerství. Slyšel jsme totiž něco o tom, že se to vyplatí obejít, protože tím mohu získat možnost individuální slevy v rámci konkurenčního boje mezi dealetsvím. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Prostě nebrat to v prvním dealerství. Děkuji.
Je to již 6 let co jsem kupoval Megana a obešel jsem 2 dílerství.V druhém mi poskytli slevu navíc + dali doplňky.Když jsem se vrátil do prvního salonu a sdělil im to, poskytli mi taky tu slevu,dopňky a zdarma namontovali zámek zpátečky Medvěd blok,můj starý vůz vykoupili a poskytli slevu za výkup.Vzal jsem v tom místě bydliště,vyplatilo se.
Takže se jednozačně vyplatí zajít do více než jednoho dealerství. Jak to ale udělat nebo si říct o slevu pokud mi ji v prvním nedali? Resp. jak donutit druhého prodejce aby mi ji dal, když první nedal? Asi bude blbé jim říct něco smyslu, co udělají proto abych si vůz vzal u nich
Nevím jak u Renaultu (Škodovka je v Německu opravu levnější než v ČR). Ale třeba Honda je v Rakousku dražší než v ČR..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.