Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledávání pojištění ČKP

Od: doutnak® odpovědí: 9 změna:
Ahoj..Setkali jste se s novinkou od ČKP, kde si zadáte RZ-SPZ a NOVĚ to chce po vás zaškrtnout prohlášení, že vyhledávané vozidlo způsobilo nehodu..? Když to nezaškrtnu, tak nemůžu hledat.. když to zaškrtnu, tak se stane co? Neví někdo? Proč to mám zaškrtnout, když to není pravda..?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

5x
Ckp se alibisticky chrání před EU a českými judikaty podle kterých i samotná spz muze vést k osobním udajum prostě se chrání všichni i ti nepictividarebaci

hodnocení

0x

Ale to je již dlouho, snad od začátku roku.

hodnocení

Tak to jsem asi naposledy hledal něco loni..A mám tedy zaškrtnout něco, co není pravda?

Ale je přeci jen na Vás, co uděláte. Já to normálně zaškrtnul, abych se dozvěděl, zdali je pojištěné vozidlo po úmrtí.

hodnocení

To ano, ale zrovna v souvislosti s ČKP tam zaškrtnout, že něco prohlašuji a navíc, že hledané auto mi způsobilo nehodu...tak mám jen obavy, no;)

Kdo se bojí...

hodnocení

Seje v síni *smich*
blbyknot

@doutnak kolik ti je, 12 let? Tvl! Anebo jsi starší, máš učňák a moc rozumu jsi nepobral.

Prostě tě zavřou, mají tvojí občanku, tvoje dna, a když tam daš Ale živí prohlášení, tak když rovnou sedět za křivé obvinění na 10 a půl roku. Tos chtěl slyšet?

hodnocení

Blbyknote...Ano, mám učňák a moc rozumu jsem nepobral.Tak jsem si udělal aspoň maturitu, abych nepsal jako negramot..Některé věty po tobě nemůžu přečíst. To znamená, že máš lepší školu, viď? Ale na psaní si chyběl, viď? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]