Ahoj..Setkali jste se s novinkou od ČKP, kde si zadáte RZ-SPZ a NOVĚ to chce po vás zaškrtnout prohlášení, že vyhledávané vozidlo způsobilo nehodu..? Když to nezaškrtnu, tak nemůžu hledat.. když to zaškrtnu, tak se stane co? Neví někdo? Proč to mám zaškrtnout, když to není pravda..?
Ckp se alibisticky chrání před EU a českými judikaty podle kterých i samotná spz muze vést k osobním udajum prostě se chrání všichni i ti nepictividarebaci
@doutnak kolik ti je, 12 let? Tvl! Anebo jsi starší, máš učňák a moc rozumu jsi nepobral.
Prostě tě zavřou, mají tvojí občanku, tvoje dna, a když tam daš Ale živí prohlášení, tak když rovnou sedět za křivé obvinění na 10 a půl roku. Tos chtěl slyšet?
Blbyknote...Ano, mám učňák a moc rozumu jsem nepobral.Tak jsem si udělal aspoň maturitu, abych nepsal jako negramot..Některé věty po tobě nemůžu přečíst. To znamená, že máš lepší školu, viď? Ale na psaní si chyběl, viď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.