Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový klíč Seat Leon

Od: nikola1997 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den všem. Mám otázku. Dělal si zde někdo náhradní klíč na Seat Leon r.v. 2003? Zatím VIN kód nemám,takže mi stačí jen orientační cena. Volala jsem do autorizovaného servisu,ale samozřejmě bez VIN kódu mi nic říct nemohou,což je pochopitelné. Předem děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Jak kterej klíč, záleží jestli jen mechanika pro otevření dveří, s čipem (většinou klon který nemusíš párovat), nebo i s dálkou...

Autorizáky obvykle za raketu, je spousta firem mterý to samý udělají řádově levněji, Hodně často to je běžný krámek s nápisem "klíčnictví"

hodnocení

0x

Pokud máš původní klíč zlomený, pak stačí vyměnit planžetu. Tu ti udělá skoro každé "klíčnictví", které dělá autoklíče. A pokud potřebuješ kompletní nový klíč, zeptej se rovněž tam, kde dělají autoklíče, buď ti pomohou nebo by mohli alespoň poradit. Někteří to umí i podle druhého klíče. Bohužel nevím, co umožňuje u svých líčů Seat.

Také zkus Seat fórum, tam by ses mohla nějakou dobrou radu dočíst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]