Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nissan almera tino 2.2 dci klimatizace

Od: nissantino odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer chci se zeptat, nejde mi v Nissanu proud ke kompresoru, pojistky jsou dobre kde by mohl být problém. Napadá mne relé ale kde jo hledat? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je okruh napuštěný chladivem? Neutekl? Protože klimakompresor spustí, pokud mu presostat dá info, že je tlak v určitém rozmezí... Pokud je malý tlak (ušlé chladivo) nesepne a pokud nestíhá kondenzátor ochladit - stoupá tlak nad povolené rozmezí, tak také vypne... Ověřit funkce se dá tím, že se odpojí konektor od presostatu a nahradí se potenciometrem. Na netu najít konkrétní hodnotu k autu, jaký má být odpor při správném tlaku a zkusit na 2-3 sekundy, zda sepne. Tímto se dá ověřit funkce celého systému, než měnit relé atd.
nissantino
hodnocení

Dobre děkuji za radu

nissantino
hodnocení

Ještě se tu zeptám kdyby náhodou jste věděli mám doma ještě almera tino 2.2 di 2001 to druhé 2.2 dci 2003 podle kódu motoru jsou stejné jen co by měli mít je jiné vstřikování. Nevíte náhodou co vše by se dalo použit z toho staršího do toho novějšího? Co se tyce motoru? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]