Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na Focusu mi dnes vypověděla službu trubka spojující pedál (Válec plastový) s propojením vypínacího mechanizmu na spojku, prostě z ničeho nic přestala vypínat, pedál měkký, ztratila se brzdovka a pod autem kaluž, nějak jsem doskákal domů... vytáhl tu hadici ta je na 2 kusy prohnilá, ještě je popraskaná příruba na válci spojkovém a praskl O kroužek po demontáži.
Nová trubka stojí 10 000 ano DESET TISIC... Dokonce někde byla za 12...
Takže jsem nechal ten kus co byl dobrý puvodní, to uhnilé odřezal včetně kousku hadice a nadstavil novým kusem ocelové trubičky, navařil na ten kónus co vede do toho válce poté... Tam na to místo styku hadice a trubky dám 3 ocelové spony a dotáhnu, to musí unést ne? Už tak je tam ta hadice uplně na krev dorvaná na té trubce sama o sobě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.