Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ekopoplatek...jaká norma?

Od: doutnak® odpovědí: 7 změna:
Ahoj..Dlouho se tu neřešily ekopoplatky,tak bych se chtěl zeptat, kolik podle vás je norma 91/441? Hledal jsem sám a mělo by to spadat pod euro 2 Jenže na úřadě se ještě zohledňuje váha a kategorie auta..Podle úřadu je to euro 1
Ekopoplatek...jaká norma?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

0x

euro 1 - 5000,- Kč

asd1
hodnocení

0x
91/441 je euro1 = úřad má pravdu

jirib
hodnocení

0x
Je to tak.
Ekopoplatek...jaká norma? #2

hodnocení

Tak teda díky...Dám jim 5000kč
paveldvorak

legislativa se změnila a osvobodit lze osoby blízké, například soutozence děti rodiče atd...dále osoby žijící ve společné domácnosti kterým by vyměřením daně vznikla nějaká újma...je to podle nového občanského zákoníku pro lidi, kde se v této souvislosti používají pojmy jako " osoby sešvagřené" atd...tyto slovní perly si musíte přeložit

hodnocení

Díky Pavle...zdědil to můj "bratranec",jehož matka je má právoplatná sestřenice..On to musí napsat nejprve na sebe-zdarma...a po mne pak bude úřad chtít 5000kč eko-plus přepis..Jak tedy dokážu příbuzenství? Rodnýmy listy? Má to smysl? Pro mne jen v tom smyslu, že je zbytečné cpát státu do černé díry zbytečné peníze..
hodnocení

Obecně bych s tím zaplacením nesmyslpoplatku neměl problém, ale když ty peníze zmizí v černé díře...tak velice rád využiji "všech zákonných prostředků" , abych je do černé díry neházel.. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]