Ahoj, dobrý den všem. Poprvé mi praskla žárovka na Kia ceed rok 2014.Jde spodní světla. Tedy vedle mlhovky ta žárovka denního svícení. Byl jsem si koupit tedy novou v autoservise dle techničaku aby prodejce věděl co tam patří. Po hororovém vymontovani jsem dal novou žárovka a po hororovem vložení zpět na místo (je tam hrozně málo prostoru) jsem zjistil, že mírně svítí méně než ta na druhé straně auta. Je to velký problém pro případnou technickou? A čím to může být? Děkuji.
V technicaku máš napsaný žárovky? Sedí označení obou žárovek? Pak není žárovka jako žárovka, kvalitní svítí víc/lip než laciná sračka (a není to vždy o ceně.. )
Přátelé...pořád mi nejde do hlavy ...jak naopak jsem ji tam mohl nacpat...prostě jsem tam dal žárovku a pootocil aby jako by zapadla...tam říkáte, že ji mám opět vyndat a vyzkoušet ji tam pootocit do lepší svítivosti než se ukáže? Děkuji.
Přepni na parkovačky. Pokud se situace změní, tedy ta vyměněná svítí víc, než ta na druhé straně, patrně se ti povedlo ji o 180° otočit, přestože by to jít nemělo. Ale při té hororové výměně se ti to možná povedlo.
007cz
Je nezávislá lampa D.S. přepnutím na parkovačky nic nezjistí.
OK. Kiu neznám, ale u mého Logana je dvouvláknová žárovka využita jednak na denní svícení a jednak na parkovačky. Jenom mi uniká proč je tam dvouvlákno, když se nevyužívá.
Krásný den. Tak mi přišla ta nová patice...viz info v minulých příspěvcích zde. Když jsem jí krásně zacvakl, tak v patici jsou záměrně vytavene místa pro vložení a mírné vtočení žárovky aby dobře držela. Když ji dáte opacne, tak svítí jedno vlákno...když ji jeste více opačné, tak svítí tak jak má...no jo...ale žárovka se musí fakt sakra na sílu zatlacit nadoraz aby nevypadla...to udělám a chci dle vytaveni v patici se dostat do té polohy aby nevypadla...jenže to není taková prca...nemohu se tam dostat...musel bych použít velkou sílu a to se mi v rukách pak prosmekava...nerad bych to urvat...když jsem si myslel, že drze pevne...tak jsem se snažil to celé s patici vrátit do držaku ale to prostě v leže pod autem ne a ne se tam dostat..tam je tak málo místa, že vlastně děláte hru Ježek v kleci...buď to vyjde nebo ne...a když už jsem tam byl, tak se žárovka povolila a mám ji ve světle...res. nejde pozit ani nějaké lanko...ta žárovka viz foto je hodně v boku..nevím čím ji dostat ven...proc to dělají tak, že ty auta...Tedy většina musí do servisu...normální ruka se pod auto...ke spodním světlem nedostane...teď jak vyndat zarovku aby neskrabala pro jízdě vnitřek? V servisu mě nikdo tak rychle určitě nevezme. Děkuji za radu
Bery: To znamená do servisu...protože i když si auto nadzvednu cca +30 cm, tak stejně tam prostě místo na to není..to by se muselo nějak vymontovat a to tedy přenechat odborníkům. Což to je to co je na houno Dneska ty auta prostě záměrně dělají tak, aby se vše dělalo jen v servise.
asd1
Dá se najet nad dolík/ příkop, pak se tam dostaneš líp..
Je několik způsobů jak žárovku vytáhnout, světlo ven nemusí. Ale chce to trochu šikovnost... Pokud ti nejde ani vsadit žárovka do patice, tak radši přenechat jinýmu, lepší než to doj... plně.
Proč je tam dvouvláknová žárovka - nejspíš unifikace světel, v nějakým autě to určitě bude použitý jako denní svícení +obrysovka.
007cz
Žárovka se dá vytáhnout třeba magnetem. Dejte to do servisu, výměna této žárovky je otázka 10 min.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.