Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najit toho spravneho kutila

Od: bob® odpovědí: 4 změna:

Zdravim vsechny,

Mam Ligier Nova r.v 2002 a nevim, kdo by ho zpojizdnil po delsi dobe mimo provoz. Budu vdecny i za tip na koho bych se mohl obratit.

doplněno 05.04.24 07:14:

Auto stoji uz 5 let a je treba namontovat elektricke cerpadlo, ktere jsem uz koupil a hlavne se povolovala prevodovka na sroubech. Auto bych privez kamkoliv na vleku, mimo Slovensko. Prisel jsem o garaz, kde jsem sam mensi opravy provadel.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

1x
Proč zrovna kutil?
Vyměnit náplně, filtry, autobaterii, rozhýbat brzdy atd.
Zvládne líp automechanik. :)
A na variátor to stejně chce někoho kdo má povědomí... :)
Povědomí může mít i kutil:) A pokud má, případně i konkrétní zkušenosti, pravděpodobně bude cena jinde než v servisu a dost možná leccos provedené pečlivěji. Vždyť je to skútr s dieslem a čtyřma kolama, ne atomovej reaktor :)

hodnocení

0x
V tomhle případě je celkem podstatný, odkud by ten kutil měl být :)

hodnocení

0x

Co znamená PO DELŠÍ DOBĚ - od podzimu rok pět let ...? a ještě doplnit lokalitu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]