Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před nějakou dobou jsem tu řešil, že mamka měla problémy s prodejem vozidla, ve stručnosti auto prodala, předala a kupce ho na sebe nedokázal přepsat, protože je ze slovenska, na registru vozidel to následně "zaplombovali" (aby nám nechodili pokuty když kupce není schopen přepsat auto).
Po asi 2 měsících se majitel ozval, že byla autohavárie a že auto je na na likvidaci na šroťáku, že potřebují plnou moc k likvidaci. Když jsem mluvil s nimi znovu, začali mi povídat, že potřebují plnou moc k přepisu vozidla napsat na "pracovníka v té likvidační společnosti", protože ten na sebe prý MUSÍ přepsat to vozidla v rámci společnosti, aby mohla proběhnout likvidace...
Je mi prosím tady někdo schopen vysvětlit, jestli jim mám dávat plnou moc na toho pána k likvidaci toho vozidla, nebo jestli je mám ignorovat, když jsem to řešil s registrem vozidel v minulosti, nebo se mě pokouší nějak podvést nebo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.