Nejste přihlášen/a.
Čau.Máte někdo skušenosti s poverbankou do auta,anebo ji máte doma? Pokud ji nebudu používat . Můžete mi říct jak dlouho vydrží nabitá než ji klesne napětí a je ji třeba znova dobít? Chci si ji koupit a nevím jak dlouho vydrží nabita.dik za info
No, dost těžko odpovědět. Jednak - nevidím důvod do auta taha powerbanku, když asi každé má CL konektor, mnohá i zásuvku 230VAC. Takže telefony a podobnou chamraď v autě běžně nabíjím při spuštěné navigaci.
Ale budiž - lze, samozřejmě nabíjet i z powerbanky, jenže jak dlouho vydrží záleží na tom, kolik z ní budete odebírat proudu. To zase záleží na tom, jestli tlf jen nabíjíte, nebo nabíjíte a současně navigujete atd.
Ale obecně - čím větší, tím líp. Pokud to veze auto, na hmotnosti nezáleží.
myslim startovací zdroj,který by ležel nabitý v autě.Jak dlouho tam vydrží? Mám yarisa a už 2x se mi stalo že se za 2-3 dny když nejedu vybije baterka .Pak startnu přez kabely a zas všechno OK. V servisu zavadu nenašli .A proto přemyšlim o startovacim zdroji.
Jakože ani neotočí ojnici? Nebo jednou protoči a zdechne? Po dvou dnech kdy vyjedeš? Nebo to někdy udělá i když jedeš ale jenom krátkou trasu
V Lidlu maj. Na nějakou 1.1 asi postačí, Co jinýho chceš slyšet
Tak Jarouš má malý benzínový motor, ten protočí i menší jumpstarter - opravdu není špatný ten z Lidlu
navíc se dá zase při jízdě dobít. Ovšem, jestli jezdíte kratší trasy, tak to radší nabíjejte doma ze zásuvky. Ale primárně bych řešil akumulátor auta a jeho dobíjení. Není normální, aby se za tři dny baterky vyšťavila do mrtě.
Já ten startovací zdroj potřebují jen vozit v autě,pro každý případ abych nemusel otravovat s kablama někoho druhého.Jinak během půl roku se mi vybila baterka 2x do mrtě během 2 dnů co jsem nejezdil.Jinak altik dobijí dobře.Proto bych chtěl vědět jak dlouho ten zdroj vydrží v autě bez nabíjení?
Co si pod tím představuješ, jak velká, jak kapacita? Nejlepší povr banka v autě je autobaterie auta ) To ti vystačí asi tak na 200 krát dobyití mobilu nebo tabletu...
Taky Neuvádíš jaký máš přesně model auta, pokud je to starší auto, potřebuješ hodně pravdu, je dobrý sehnat nějakou pořádnou baterku a propojit to přes cyrix relé... Pokud máš Novější auto, chytrým dobíjením, tak už je to relátko dražší
Já mám Power banku ne v autě, ale v batohu, a ta má 20 Ah (asi při 3,7V) takže asi 70 Wh? Tuším že do letadla je limit 100 W hodin?
jako power bank myslíš? Nemyslíš spíše "startovací zdroj"s power bankou?Pokud to druhé-tak mám Ultima speed. Podobnou jako v odkazu-https://www.lidl.cz/p/ultimate-speed-startovaci-zdroj-s-powerbankou-umap-12000-c3/p100367517?mktc=shopping&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sho-sea_shop_cid-12512848017&utm_content=118330427279&utm_term&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMItvHnyumghQMVXJWDBx15kQ4XEAQYGSABEgL44PD_BwE Osobně bych to asi nekoupil ale dostal jsem to.
Pokles vybití jsem zatím nepozoroval,nabíjel jsem ji za 4 roky asi 4x, jako startovací zdroj pomohla nastartovat-2x XP 2,0HDi se slabou baterkou (nestačila řádně protočit motor)pak 1xkamárádovo ovci 1,9TDi a ještě nějaká auta matně tuším že to byly vždy chrochtáci-ani jeden benál tedy mimo to kdy nepomohla nasatrtovat zánovní oktu s totálně vymlácenou baterkou, ale tam pak ani tam nepomhlo půl hodiny na kabelech s natočeným druhým autem. Standartně mi leží doma a beru ji do auta jen jako prevenci na dálkové cesty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.