Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krycí plachta proti mouchám

Od: samurraj® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

sháním krycí plachtu na auto (Škoda Scala a Škoda Citigo) proti mouchám. Prach, pyl mi nevadí, ten lehce umyji, ale muší hovna (černé tečky), pokud se hned neumyjí, tak to z karoserie nelze dostat vůbec ničím a vydrží to i opakované mytí. To bych musel mýt auto téměř každý den. Proto mě napadlo koupit krycí plachtu. Mouchy jsou nejaktivnější především v měsíci Srpen a Září, kdy serou jako o život.

Takže by šlo o přikrývání hlavně na ty dva měsíce. Jde mi o to, aby plachta byla kvalitní a při sundávání/nandávání nějak nepoškrábala lak auta. Máte s plachtami někdo zkušenosti a můžete nějakou doporučit? Děkuji a přeji hezký den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Plachtu na auto jedině tak na starou plečku, kde se neřeší poškození laku . Protože jak ta plachta plandá větrem, stále se otírá o lak auta. Jedině snad takový ty ,,stanový garáže´´

merkandi.cz/... ale to zase irituje okolní řidiče, pokud parkujete na veřejném parkovišti, protože je to něco jako neoprávněný zábor nísta - pokiut to tam tedy necháte stát bez auta, nehledě k tomu, že to vezme vítr, když je to prázdný.

Taky mám bílý služebák, je na něm skutečně vidět úplně vše - a taky mě to točí. Ale řeším to odstraňovačem hmyzu

cisteni-a-dekontaminace-l/...

tím postříkám postižena místa už před barákem a pak dojedu na samoobslužnou myčku - cca 5minut jízdy, kde to pak jde vcelku slušně smýt vysokotlakek.

hodnocení

Toho otěru se právě bojím a mám 3 roky staré auto a jelikož se o něj jakžtakž starám, tak bych byl nerad aby mě to lak nějak poničilo. Bohužel ty tečky od much nejdou žádným odstraňovačem hmyzu. Zkoušel jsem to TARem od Gyeonu, odstraňovačem hmyzu od Autofinesse, aktivní pěna a stejně to tam furt je. Nechal jsem to tam zaschnout a teď to je vidět byť mám černý lak.

jozifek
hodnocení

0x
Koupil jsem si na kelly.
Krycí plachtu xxl dávám to na i30.combi.
Nic prevratnyho ale pred mrazem ochrání.
Tak věřim že by vám to proti mouchám asi taky pomohlo.
Ono na tom nic extra nevymyslíte.
Čtyřo háčky dva zaháknu za podběch ve predu a dva vzadu.a hotovo
Ale když přijde jó vítr tak to sundavám.
Čao.

hodnocení

0x

Tedy že bych někdy měl flíčky mušinců? Maxcimálně tak rozmázlé hmyzáky když včas neuhnou a rozplácnou se o auto.

Neparkujete náhodou někde u kravína, kde se vyskutují větší množství much?!

hodnocení

Přesně tak, otec má farmu a krávy se tu pasou na loukách, takže mouchy jsou v létě bohužel všude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]