Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena v servisu?

Od: julie20 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. U technické mi našli prasklou prachovku na poloose .(peugeot 2008). Nevíte na kolik vyjde výměna v servisu? Ne autorizovaná servis. děkují .Julie

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

4x

Prachovka, tuk, práce, mělo by to být kolem 2000Kč, pokud se nebude měnit homokineťák, který může být díky tomu v háji.

julie20
29.03.24 12:45
hodnocení

děkují

lmgify

Koukám na ceny manžet náhodného Peugeota (307) z 2008: 260,- Kč

P207: i levnější ceny

Nejhorší je na tom práce, s předpokladem toho, že něco treba nepůjde rozebrat úplně hladce, to cca 2 hodiny zabere. Kolikrát se člověk zasekne hned na povolení šroubů kola, pokud je předtím někdo náležitě pretahnul a zarezly :)

hodnocení

0x
Já budu méně optimistický. Poměrně snadno to může ty 2000 přerůst, vždyť kolem 2000 stojí jen geometrie. Takže když to bude manžeta, kloub a geometrie, tak si tipnu 7000. Pak schválně napište, jak to dopadlo. ;)

hodnocení

0x

Mě měnili ne v autorizáku ale obyčejném servisu jeden homokineťák u fabie a vyšlo to na cca 2500

A já nedávno měnil na fabii známému oba vnější klouby +přední pružiny s jejich loziskama za, už nevím přesně, asi 15 stovek nebo dvojku + materiál, na kterým si nic navíc neprirazim. Nebo na peugeotu komplet 4 kotouče s destičkama, přitom všechno vyčistit a promazat, za litr +materiál. Ale mám to spíš jako koníčka:) Ale kdyby někdo něco v Praze 4 takhle potreboval, klidně vypomůžu :)
Kdyby takhle byl někdo šikovnej od Brna..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]