Zdravím, potřebují poradit. Dnes na podnikovém parkovišti jsem jel k výjezdu a neviděl jsem že mi kolega vyjíždí přede mnou a předkem přesněji levým rohem nárazníku jsem mu naboural pravý bok.kdo je vinnik v tomhle případě.? Děkuji za názory
Sám píšete, že jste mu naboural bok. Moc informací jste teda nedal, ale pokud byl kolega před vámi a vy jste se do něj rozjel, viděl bych to docela jistě na vaši vinu.
Já nevim jak ostatní, ale já to pochopil tak, že oba jeli k výjezdu a tazatel mu naboural levým nárazníkem pravý bok, tudíž mu kolega nedal přednost zprava. Přednost zprava platí myslím i na soukromém parkovišti, ne? Tudíž viník nebude jen tazatal podle mě, jak tu ostatní tvrdí.
Podle té trošky informací co jste dodal není možné viníka určit. Pokud vy jste jel a kolega vyjížděl z parkovacího stání a vjel vám do cesty, tak je viníkem on.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.