Zdravím, když chci nastartovat tak slyším, že startér 1-2 otočí a nic, kontrolky vyblednou Co by to mohlo být? Roztlačit nejde Octavia I 1.9tdi 66kw 1998
Vypada to na k.o. baterie měř na ní napětí když startuješ nesmi jit pod 8V A koukni do ty černy krabičky na baterii zda to tam neni vypálený Ale muže bejt klidně i k.o. starter
lukas022
U jiný baterie nebyla změna, pojistky v krabičce nad baterií jsou v pořádku (proměřil jsem je) Diagnostika nedokázala načíst jednotku, je možné, že by to bylo jednotkou?
Starter musi točit furt i kdyby byla jednotka mrtva Pokud se starteru nechce točit ješte to múže bejt spínačkou Pokud starter točí a nechytá a při otočení klíčku neproblikne žhavení tak vadný relé 109
Nene, to nejsem já, respektive tamta otázka z odkazu před týdnem jsem byl já, ale tahle ne I když téma je podobný. Ale navazu teda na tamto moje téma - posunutí rozvodů samozřejmě vyloučit nemůžu, auto má asi půl mega najeto a je v šíleným neudržovaným stavu. Ale moc se mi to jako příčina nezdá - nezhavi, nekomunikuje řídící jednotka, blbne pristrojovka, už nedávno nenastartovala a další den zase na brnk - mechanickou závadu bych vyloučil.
Túto mechanickú závadu nevylučujete,lebo to koleso na kľuke sa môže v tej vôli pohybovať a keď to riadiaca jednotka ureguluje od snímača otáčok tak vám auto chytne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.