Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přívěs z DE s propadlým TP bez STK

Od: lukastenora odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěl bych teď koupit gastro přívěs, ale je bez TP. Pán mi psal že byl kupován v Německu cca před deseti lety, ale již mu propadly doklady a v ČR přihlášen nebyl. Je možné takový přívěs ještě přihlásit a udělat na něm STK? Popřípadě jaké jsou možnosti? Moc děkuji a přeji hezký den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dle mě to nepřihlasíš
Ale vznes dotaz na dopravce a maš jasno

paveldvorak
hodnocení

3x
Zeptat se prodejce, jak propadaji doklady. Propadnout může původní schválení. Bez dokladu se nejedná o připojné vozidlo. Bez dokladu o schvaleni nelze registrovat, je to jen bouda na kolech, nelze to táhnout je to k ničemu. Maximálně naložit a dopravit na místo využívání jako náklad.

hodnocení

0x

Jen jako individuální výroba.

Odborník pan Pavel se určitě vyjádří.

lukastenora
hodnocení

Moc děkuji za odpovědi, přívěs jsem odmítl a našel si jiný, kde mi pán dokonce udělá i novou technickou. Přeji hezké svátky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]