Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla po zemřelém

Od: honzavavra odpovědí: 5 změna:
Zdravím,rád bych se zeptal.Otec vlastnil motorku Jawa, rozebral ji do šroubku s tím, že si jí pomalu bude dávat dohromady a normálně platil povinné ručení a STK propadla.Bohužel před 10-ti lety došlo k jeho úmrtí a motorka zůstala dál kompletně rozebraná.V dědickém řízení jsme se se sestrou domluvili že motorku zdědí ona jelikož to bylo přání otce.Notářka udělala záznam o tom, že je majitelkou ona a na základě toho udělala povinné ručení na sebe sestra, které až doposud řádně platí.Jde mi o to, že motorka je stále rozebraná na jednotlivé díly-bez STK, ale není přepsaná v TP.Jak postupovat dál?Je nějaká možnost přepsání?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Možnost je jediná..Složit ji jen tak "naoko",aby byla "kompletní" a s tou "maketou" absolvovat evidenční kontrolu..Bez ní to totiž nepůjde.Pak to normálně přepíšete.Na stk tento stav vadit nebude, protože se jedná o evidenční kontrolu a né technickou kontrolu.

Tak, tak, nedávo se to tu řešilo,

paveldvorak

ja myslim že nemusí být komplet složena, pokud bude identifikovatelná podle rámu a motoru EK nebude problém

Já si myslím, že to nejlépe sdělí stanice TK, jak ta hromádka musí vypadat.

paveldvorak
Mdcr k tomu vydalo závaznou instrukci pro STK kdyby mne bavilo každý měsíc to hledat na nefunkčním webu dál bych sem odkaz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]