Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto v nouzáku

Od: rhadley® odpovědí: 11 změna:
Zdravicko chlapi,
poslední týden mě trápí tato chyba: P029900 regulace plniciho tlaku - regulační mez nedosazena
Podotýkám, že turbo mám v autě dávaný nový asi před půl rokem.
Jedna se o vozidlo VW Transportér 7HC 1968ccm 75kw
Za veškeré rady po čem jít budu moc rad.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

haj
hodnocení

0x

Pokud není přečipované jednotka a neuchází někde hadice, tak reklamovat umělce co dával to turbo, nejspíš to turbo neodpovídá podle výrobce. A pokud odpovídá podle výrobce, no tak zkontrolovat ty hadice :)

Uvolněná hadi C do mezichladiče stlačeného vzduchu, = padání do nouzáku

hodnocení

Turbo mi dávali ve VW autorizovaným servisu

asd1
hodnocení

0x
Klasika, obecne podtlaky,regulace tlaku turba, pokud je stavitelný tak zatuhly pohyb lopatek, deravy hadice, pak snímání tlaku a kabeláž k cidlum, vadné turbo, pokud to byl repas tak ty odchází často (a klidně i podvod repas prodaný jako nove)
Autorizaky obecne jsou záruka spíš vysoký ceny než kvality, teoreticky mají vybavení a manuály, ale mechanikum platí málo, akze ti dobri dělají jinde, platíš salon a kravataka...

hodnocení

0x
Pokud píše nedosažena kouk bych jestli sou hadice od turba a interkoleru dobře nasazený a nevypadávaj
Dal bych kouk jestli někde neni náká prasklá poznáš podle mastnýho bordelu okolo
Taky by moh bejt v háji map senzor

hodnocení

Nedalo mi to a i přes to, že mám turbo nový, tak jsem sundal hadici..
Auto v nouzáku

Zajímavý tuning náběžných hran lopatek. Jako by to něco nasálo, třeba zapomenutý šroubek. Takže reklamace. Akdo ví, kde je teď v motoru ta věc, co to způsobila..

Tak zničené lopatky u nového turba?

Není vyloučené, že to ten předmět vyrazilo zpět do sání, někam do té hadice, kterou jste sejmul. Koukl bych do ní. A už bych nestartoval, dokud se to nevyřeší.

mathew
Jestli to má jít na reklamaci tak bych do toho přestal hrabat. Protože každý zásah, který tam tazatel udělá použijí proti němu
asd1

Dobře omletý *ua*

Souhlas projít přívod k turbu jestli tam nějaký šroubek nelítá k turbu a lopatka to odhodí zpátky před turbo... A jestli neni v sání tak je v intercooleru *smich* Takže projít celý sání až k motoru.

Má vrtule vůli? (radiální / axiální)

hodnocení

Tak turbo mam nový a chyba stále přetrvává

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]