Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes mi volal známý, že mu došla nafta. Tak jsem vyrazil s kanystrem. Nikdy jsem neměl co dočinění s fordy, tak jsem koukal na nádrž u jeho mondea 2009 jako péro z gauče. Byla tam dvě záklopky, jedna jako by plastová, kterou jsem musel odehnout šroubovákem to strany, a za ní druhá kovová, která se klasicky zatlačením pootevřela. Co je to za chujovinu? Nějaká náhrada za klasické víčko? Nedokážu si představit, jak to funguje u stojanu s pistolí? Přes tu první se prostě tlakem nedalo dostat. I když známý prý tankuje normálně.
Fordí bezvýčkový sistém je to přesně dělané na šířku tankovací pistole která si klapky otevře při zasunutí takže není problém. Problém nastane při nalévání z kanystu existuje na to přechodka. Liší se průměr pro naftu a pro benzín. Nevím jak teď ale když to začínalo dával Ford tuhle přechodku už z výroby jako součást výbavy do boxu u rezervy. Ale možná to tam v rámci šetření výrobních nákladů už není. fordshop.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.