Ahoj..Než začnu prověřovat všechny konektory, tak bych se rád zeptal, zda se s podobným problémem někdo nesetkal..Otec má Feldu 1,3 lx ,40kw..99rok..dost zachovalá 90k najeto.Neteče do ní! A teď přestal ukazovat palivoměr-najednou..respektive ukazuje nesmysly..Budíky jiné mám, ale plovák nemám..Než to začnu štourat, tak si rád přečtu, jestli někdo něco podobného neřešil..Díky všem
Pravděpodobně v nádrži zarezlá mechanika plováku. Měl jsem taky, mechanik to prý rozhýbal a mám nechávat prý v nádrži spíš kolem 3/4 paliva, aby byl mechanismus potopený, pak tolik nerezne, jako když je dlouhodobě pod čtvrtinu nádrže a vynořený mechanismus koroduje v těch dnešních benzínech.
Gumidka je škoda.Mrzí mně, že odešel..Ale ani se mu nedivím..Nerad bych se někoho dotkl, ale třeba otázky ohledně Felicie od pana Zdenka mně přímo vytáčely..Důvody Gumidek popsal, proč odchází..a chápu ho..Taky to tady docela je vidět,že odešel..Dokázal poradit fakt dobře..
Už jsem to tu psal. Gumidek Zdenkovi hodně pomohl, ale Zdeněk moc děkovat neuměl. Ale gumidek mu Teda nemusel radit a mohl si šetřit trpělivost pro ostatní
Že do ní neteče je důležité info pro ty, co jí znají.. Když totiž okolo předního skla nateče do pojistkové skříně nebo do budíků, tak by to mohla být příčina "elektroproblémů" Proto jsem hned psal, že do ní neteče..A že je zachovalá,aby hned každý věděl, že v elektrice se zatím ještě nikdo nedloubal a nebastlil tam něco nepatřičného Takže u Feldy je to jistá známka OK stavu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.