Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Meriva b cd 500

Od: tomo30® odpovědí: 16 změna:
Zdravím oplácí, táta si koupil Meriva b 2010 s autorádiem cd 500,podle všeho rádio umí i bluetooth připojení telefonu ale nedaří se mi ho připojit,v menu totiž i podle tutorialu chybí "buttonka" připojit telefon nebo Bluetooth... prostě jakákoliv indície.
Přitom v mém telefonu nějaké Bluetooth v autě najdu ale připojit se nelze protože je nějaká chyba s PINem... nějaké zkušenosti?... neznáte i klávesové zkratky do skrytého menu?dik

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zzi
hodnocení

1x

Zapojení Bluetooth telefonu s autorádiem CD 500 v automobilu Opel Meriva B 2010 by mělo být relativně jednoduché, ale pokud se vám to nedaří, může to být způsobeno několika faktory. Zde je několik možných kroků, které byste měli zvážit:

Ověřte kompatibilitu: Ujistěte se, že váš telefon je kompatibilní s autorádiem CD 500 a podporuje Bluetooth.

Aktivace Bluetooth na autorádiu: Ujistěte se, že je Bluetooth aktivováno v nastavení autorádia. Můžete zkontrolovat v menu autorádia, zda existuje možnost zapnutí Bluetooth.

Párování zařízení: Pokud jste již spárovali telefon s autorádiem, možná budete muset provést nové párování. V menu autorádia by měla být volba "Párování zařízení" nebo "Přidat zařízení". Po vybrání této volby by mělo autorádio zobrazit seznam dostupných zařízení Bluetooth, z kterých si můžete vybrat svůj telefon.

PIN kód: Pokud autorádio vyžaduje PIN kód při párování s telefonem, ujistěte se, že zadáváte správný PIN kód. Standardní PIN kód pro párování s autorádiem Opel CD 500 by měl být například "0000" nebo "1234", ale může se lišit v závislosti na konkrétním autorádiu.

Reset autorádia: Pokud se stále nemůžete připojit, můžete zkusit resetovat autorádio. To můžete obvykle provést tím, že podržíte tlačítko napájení (nebo jiné určené tlačítko) po dobu několika sekund, dokud se autorádio nevypne a znovu nezapne.

Pokud se stále nemůžete připojit, může být dobré konzultovat odborníka na autorádia nebo servis Opel, aby vám pomohl s konkrétními kroky řešení tohoto problému.

Pokud jde o skrytá menu nebo klávesové zkratky, nemám konkrétní informace o jejich existenci pro autorádio CD 500 v Opel Meriva B. V takovém případě byste se měl poradit s uživatelskou příručkou nebo konzultovat specializované fórum pro majitele vozidel Opel, kde byste mohl najít podrobnější informace o možných skrytých funkcích nebo klávesových zkratkách.

hodnocení

Odpověď úplně k ničemu, myslím že popis situace je dost jasně a jednoduše popsán

Poměrně delší popis problému popsala umělá inteligence? Protože takovéto výsledky jsem už četl i u jiných problémů...Nebo se mýlím?

hodnocení

Jako že já jsem AI?

Tak mi to připadá... pokud NE, pak *palec2*

hodnocení

Dobrý,tak ukončeme diskuzi o tom co nebo kdo jsem a dejme prostor rozumným odpovědím *palec*
18.03.24 21:06

Souhlas..

hodnocení

0x

Takže bude třeba postupovat podle návodu, je tam typ CD 500, DVD 800, CD 400, CDC 400 a další...Část postupu připojení mobilu v příloze. Ať se vám to povede...

OPEL CD 500.pdf289.65 kB
hodnocení

Nepovede, návod mám,ale jak píšu, chybí "tlačítka"na aktivaci

Chybí tlačítko CONFIG? Dejte foto panelu autorádia..

A

video třeba zde

hodnocení

Znám,a znovu se opakuji chybí tlačítka

Dáte foto vašeho rodinného autorádia, tlačítek? Zajímá mě to čím dál více...

hodnocení

Foto dodám,jen to bude asi pár dní trvat
Fajn, počkám..
hodnocení

Chvíli to trvalo ale zde jsou fotografie kde jasne chybí tlačítka pro párování nebo vůbec samotne tlačítko bluetooth přitom můj telefon nějaky signál bluetooth v autě najde ,je označeno dvojicemi písmen a čísel oddělené dvojtečkami
Meriva b cd 500
Meriva b cd 500 #2
Meriva b cd 500 #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]