Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o názor na společnost Automato.cz
Hodnocení mají krásné na internetu, vypadá to, že je to služba, která opravdu za ty peníze stojí, ale stejně bych chtěla znát názor reálných lidí.
Děkuji a krásné dny.
Názor na automato? Zdá se, že jde o autobazar typu carvago v českém prostředí. Trh s ojetými auty je dojná kráva, tito se snaží líbivýma řečičkama a barevnou reklamou vytvořit pocit něčeho výjimečného. Ve skutečnosti existuje cena prodejní a cena nákupní. Zájem jakéhokoli přeprodávače aut je aby rozdíl mezi nimi byl maximální a náklady na prodej co nejmenší. Když se něco přidá, musí se to projevit v prodejní ceně, pokud ne, něco smrdí. Stejně tak zavánějí superpozitivní a podezřele detailní komentáře a hodnocení. Prostě moderní naleštěný prd. Kostka ve skluzu. Podvedený, pokud bude, bude vždy a jen kupující.
Dobrý den, děkuji za reakci na můj dotaz, ale asi jsem to napsala blbě. Chci si od nich nechat fyzicky i online prohlédnout auto, které jsem si vybrala ke koupi. Zajímá mě zda někdo využil jejich služeb a na základě té prohlídky auto koupil. Ono se to zdá vše až moc libivé. Já autům nerozumím a nechci udělat chybu. A neznám žádného automechanika, který by auto důkladně prohlédl a zajistil tak, že nekoupím vrak.
Zdravím,
Já jsem si u Automato.cz nechal zkontrolovat dvě auta (jedno v Praze a druhé v Opavě), každé tedy kontroloval jiný technik. A musím říct, že jsem byl fakt spokojen. Komunikace na infolince bez problémů, a oba technici také profíci. U jedné kontroly jsem byl i osobně a pán vůz kontroloval skoro 3 hodiny. Všechno mi hned ukazoval a vysvětloval. Nakonec mi ještě pomohl vyjednat slevu skoro 20 000 Kč a nové přední brzdy. Takže jsem na tom dá se říct ještě vydělal.
Pod auto asi nelze ani kubrt, a kolik si bere za prohlídku? 6000-12000 (to měl v prosinci 23 u videa, ta vyšší cena platí v případě že jsi dovoz neobjednáte u něj)
A jak dlouho to trvá, než na to auto zajede?
Dřív tu cenu uváděl transparentně pod videem, teďka tam nic nemá
Ještě dávám screenshot kolik účtoval vloni kubrt Takže řešit tady nějakou službu a záruky, když někomu dáte 3 klacky, tak to je docela směšné že?
Ta firma tam musí z těch 3500,- Zaplatit DPH, realizovat zisk, zaplatit nějakého člověka, a jeho cestu. Piškoty prohlídce může věnovat hodinu času... To už by fakt byl na velmi nízký hodinový sazbě.
Takže se jich nechci zastávat, jen to vysvětluju, že nemůžeš čekat zázraky, no tak doufám že mi pošlou aspoň slevový kupón na jejich službu )
Pokud na report někdo chce nějaký záruky, na tu prohlídku, no tak to si bude muset zaplatit odvoz do značkového servisu a prohlídku tam, + protokol od soudního znalce, tak schválně kolik to bude stát času a peněz?
Já si u nich objednal expresní kontrolu v pondělí ráno (nechtěl jsem být u kontroly) a hodinu po objednání mi volal technik, že za chvilku vyráží. 4 hodiny po objednání mi volal zas, že má auto již zkontrolované a 20 minut mi po telefonu vysvětloval co zjistil. V podvečer ještě ten den mi do emailu přišel parádně zpracovaný report s asi 60 fotkama a videem. Technik byl moc příjemný a zdálo se mi, že ví o čem mluví. Auto jsem nakonec koupil a vypadalo tak, jak mi ho technik popsal a zdokumentoval. Takže za mě se to určitě vyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.