zdravim, chtel jsem se zeptat, zda kdyz me vezme stacionarni radar, tak mi i dokaze nafasovat body? docetl jsem se zde ze pouze pokud je ridic identifikovan, jake ma takova identifikace kriteria? a kdybych napr ridil auto napsano na jinou osobu a vzal me radar, tak zda kdyz me rozpozna, tak mi automaticky fasne body? a kdyz nerozpozna, tak zda jdou body na cloveka ktery je napsany jako majitel, ci v tom pripade nejdou nikomu? predem dik za odpoved
Stacionární radar vás nemůže rozpoznat, může vás pouze vyfotit a pak by vás musel někdo idnetifikovat. Radar identifikaci neumí!
V dnešní době je obvykle postup takový, že příslušný orgán pošle provozovateli rovnou výzvu k zaplacení pokuty za přestupek provozovatele, za který se body nedávají. Součástí je obvykle poučení o možnosti ozníámení skutečného přestupce, který ale pak dostane pokutu za překročení rychlosti a také příslušný počet bodů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.