Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stacionární radar a body

Od: nickperk odpovědí: 5 změna:
zdravim, chtel jsem se zeptat, zda kdyz me vezme stacionarni radar, tak mi i dokaze nafasovat body? docetl jsem se zde ze pouze pokud je ridic identifikovan, jake ma takova identifikace kriteria? a kdybych napr ridil auto napsano na jinou osobu a vzal me radar, tak zda kdyz me rozpozna, tak mi automaticky fasne body? a kdyz nerozpozna, tak zda jdou body na cloveka ktery je napsany jako majitel, ci v tom pripade nejdou nikomu?
predem dik za odpoved :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Stacionární radar vás nemůže rozpoznat, může vás pouze vyfotit a pak by vás musel někdo idnetifikovat. Radar identifikaci neumí!

V dnešní době je obvykle postup takový, že příslušný orgán pošle provozovateli rovnou výzvu k zaplacení pokuty za přestupek provozovatele, za který se body nedávají. Součástí je obvykle poučení o možnosti ozníámení skutečného přestupce, který ale pak dostane pokutu za překročení rychlosti a také příslušný počet bodů.

... bude li mu přestupek prokázán.

hodnocení

2x

Takto to nefunguje, obec obešle provozovateke k úhradě sankce. Pak je několik možných postupů.

Body budou přiděleny pouze, pokud bude řidič orgánem ztotožněn.

Jsem si představil to ztotožňování podle orgánu :) Jinak by musel mít jméno napsaný na čele:)

A že víte, kdo všechno může být dneska orgánem?

Jestli mnyslíte orgán, který mne napadl až teď, tak ten ne..;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]