Nejste přihlášen/a.
Ahoj, předem řeknu že nejsem automechanik ale auta mám rád a snažím se dělat co nejvíc sám. Mám Hondu Civic rv 2007 v sedanu 1.8 103kw. Na nerovnostech například při jízdě po štěrku něco klepe na podvozku na tom štěrku to klepe víceméně v kuse. Přijde mi to z pravé strany zepředu. Někdo radu na co se zaměřit? Ještě jsem pod to nelezl. Čekám až bude lepší počasí a mrknu pod auto ale ať zatím víc na co se nejvíce zaměřit. Díky.
Klidně to může být tyčka stabilizátoru,jestli to klepe v malé rychlosti při přejezdech nerovností.
No taky si myslím. Musím pod to někdy lehnout ale zrovna teď je venku hnus. Ano převážně malé rychlosti a nejvíc mi to dělá u baráku na štěrku.. Naopak na větší díře mi přijde že to nebouchne. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.