Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tovární záruka po prodeji

Od: jested odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

jak se uplatňuje tovární záruka na auto jestliže já jakožto druhý majitel vozu už nemám původní kupní smlouvu.

Postačí k uplatnění VIN kód?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

0x
Musíš mít řádně vedenou servisní knížku.

mathew
hodnocení

0x
Nejspíš ano, u BMW stačí od určitého roku výroby dokonce jenom klíč a oni si to zjistí z něj.
Stejně bude nejlepší, když tam zajdete a tady se začnete ptát až pokud vás vyhodí.

hodnocení

0x

Rozhodně to nejde zevšeobecnit, zřejmě jde o přístup každého výrobce, potažmo prodejce. Hodně tragické zkušenosti mám se Škodou, tam naštěstí šlo vždy o služební auta, o trošičku lepší byl přístup Peugeotu, ale třeba vadnou jednotku močoviny si taky nechali zaplatit za těžký prachy - opět naštěstí šlo o služebák. Naopak mě velmi mile překvapilů Hyundai - naši IX20 bez problému řešili a vůbec je nezajímala jakákoliv smlouva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]