Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace něco jako ipumpuj ale na Polsko

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

zdravím

náhodou nevíte jestli existuje nějaká aplikace pro Polsko, něco jako ipumpuj? že defacto jedu po mapě a vidím jaké ceny mají které benzinky

děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud používáte WAZE, pak po naplánování trasy si najdete pomocí "Lupy"vlevo dole...obrázek "Palivo"...a vidíte čerpací stanice i s cenou pohonných hmot po trase...a je jedno, jestli u nás nebo v Polsku. Dále tam je Jídlo, Parkoviště a další. Případně neco z toho, ale zkušenosti s tím nemám...

hodnocení

Diky za tipy

hodnocení

mohu se zeptat na ten Waze...

1) jak často se aktualizuji data právě na ceny paliva (cz, pl,...)

2) lze nějak udělat, když mám naplánovanou trasu do cíle, a vyhledám si palivo (nebo jiný point), aby mi to našlo po trase dopředu? Já to dnes zkoušel z práce domů, a ono mě to našlo i benzínku co jsem už přejel (5km zpět). Když budu na cestách někde, a vyhledám si benzín, nevím jestli to je na trase, nebo musím nějak sjíždět z dálnice zbytečně apod...

děkuji za tyto rady

Ceny se aktualizují podle četnosti lidí a známosti čs. Dělají se manuálně těmi kdo se tam zastaví.
Vyhledání funguje podél trasy do určité vzdálenosti od trasy bokem. Primárně to ukazuje ty co jsou přímo na cestě a pak pár mimo trasu do pár km.
Pokud chceš vyhledat v okolí tak musíš mít vypnutou trasu ale tam to ukáže vše včetne LPG

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]