Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čerpadlo ostřikovače Peugeot 306

Od: miguel® odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Odešlo mi čerpadlo ostřikovače. Proud do něj jde, ale nevrčí a nestříká. Koupím nové, říkám si. Ale napadla mě otázka ... jsou ve vozidle dvě čerpadla, když je přední a zadní ostřikování? Pokud ano, kde najdu to druhé? To, co patrně odešlo, je umístěné hned pod nádržkou pro kapalimu (u motoru vpředu vpravo). To zadní asi není třeba řešit, sterač je zarezlý a motor stěrače je spálený. Jen mě zajímá, jestli jsou v autě dvě čerpadla a nebo jedno. Potřebuji opravit to přední.

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neviem ako to má peugeot,no koncern VW má jedno čerpadlo, ktoré pri jednom smere točenia strieka na predné okná a pri opačnom smere točenia na zadné okno a na hadičkách sú spätné ventily.

hodnocení

To bude ono, díky. Všiml jsem si na fotkách čerpadla, že tam jsou dva vývody a toto tedy dává smysl.

hodnocení

1x

Nwn jak to má 306 ale třeba další modely PSA -p106, Xantia ... měli jen jedno čerpadélko zpětný ventil byla kulička v čerpadélku. na obou jsem měnil. PS Xantia měla ale dva-jeden na přední a zadní okno a druhý na světla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]