Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Poslední 3 auta jsem měl Octavie, ta poslední je 2.0 TDI z 2016 v kombiku, ale už jí táhne na 300tis, tak se poohlížím po náhradě. Kritéria: zánovní - stáří do 2 let, ideálně nafta, podobně velký kufr (musí mít přes 1m na šířku, vozim nějakou techniku) a aby to bylo spolehlivý. Jezdím 30-40 tis ročně a máme jedno auto v rodině, tak to musí něco vydržet. Co jsem slyšel recenze na čtyřkový Octavky, tak už to za ty peníze nechci. Líbí se mi Karoq, ale na Škoda plus nacházim odpovídající kousky jen za 700-800 tis, což mi přijde šílený. Co byste doporučili s limitem 500-600 tis?
Díky
I já uvažuji o novém autu, ale skutečně novém, se solidní zárukou. Ovšem ve stejné cenové hladině a i mě se líbí crossowery. Podobně jako Vy jsem i já dospěl k názoru, že koncernovky jsou nic moc za moc peněz. Proto se do finálního výběru dostal Hyundai Tucson a Ssangyong Korando. Obě auta jsou super na svezení, prostorově určitě větší než Karoq. No a to Korando v té ceně můžete mít nejen ve slušné výbavě ale i s vynikajícím automatem Aisin -žádný ošizený dvojspojky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.