Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna motoru - jak?

Od: vladimir1 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mám fabiu 1.2 htp 40kw. Chystám se na výměnu motoru za stejný typ. Nějaké tipy nebo návod? Druhý motor již mám koupený

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že v tom tříválci je dostatek prostoru. Ale radši bych to svěřil někomu, kdo to soustavně dělá.

Zvažte, zda nedát již novou spojku

asd1
hodnocení

0x
Prodat a koupit punto 2 fl s 1,2 fire. Lip to jede, motor se nes., je z toho lip videt,kufr nema podbehy dovnitr, nikdo ti to neslohne a ještě na tom vydelas..
Odstrojit, odpojit, vyndat stačí dva chlapi a trubka, připojit, nastrojit .. a modlit se aby to nebyl šrot po smrti.. nový těsnění,náplně,rozvody novější typ (napinak s kratším chodem) atd.
To punto v dobrým stavu seženeš za 30k,když trochu hledáš tak i za min a nemusis se s tím sr.
vladimir1
hodnocení

Diky moc, o ktere tesneni se vse jedna? rozvody jsou nove ty se nechaji. Takto mam motor vcelku. Jde mi o to co mam objednat, diky.
Výměna motoru - jak?
vladimir1
08.03.24 09:47
hodnocení

Výměna motoru - jak? #2
vladimir1
hodnocení

ctrlv.link/...
obrazek motoru

Máte 100% záruku že rozvody jsou nové?! Já na minulém autě měl taky záruku že rozvody jsou jen 20 000km. Byly, ale nekvalití a ještě špatně udělané -VP už protékala a navíc tam byly 2 těsnění místo jednoho... DP se vždy po koupi doporučuje měnit, tím spíš že málokdy se ví nebo je záruka že jsou nové-zánovní!S malým nájezdem ... Těsnění=gufera na klice když je motor venku. popř vany, a víka hlavy Na některých pak udělat i pod hlavou (Třeba na řadě TU od PSA)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rozvody v aute

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]