Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci si zapsat disky, mám originální typový list od prodejce razítka všechno, certifikát TUV je v němčine a na 2x STK mi jej nechtějí vzít, prý má být přeložený a prodejce nepřekládá.
Co teĎ? Díky moc
Reklamjte to u prodejce, jeho povinností je vydávat dokumenty v češtině
někde ve spodní části se dají najít některé příélohy v češtině
jinak si můžete zaplatit úřední překlad
Úřednim jazykem v ČŘ je čeština, strkat někomu věci, kterým sám nerozumíte s očekáváním, že je jeho povinností tomu porozumět je naivní
Na stanici TK nic do techničáku nezapisují, to musíte na úřad, evidenci vozidel. Na STK postupují správně.
Jasně že úřední jazyk je čeština.
Jak se jmenuje ten "techničák" která mají v evidenci vozidel v poči? Že všichni pochopili, kam to zapíšou?
Mě udělali zápis do techničáku minulý týden v pondělí. Že nevěříte?
Pokud nenajdeš v předpisech že musí uznat i němčinu tak úřední překlad do češtiny...
Na STK musíš, na kontrolu montáže, a až pak na odbor dopravy kde to zapíšou do techničáku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.