Zdravím, chtěl bych obnovit dotaz. Nedávno jsem tady řešil problém se studenými starty a volnoběhem. Od té doby jsem udělal všechno tohle: Vyměněná klapka a nastavená (z druhého auta kde fungovala) Vyměněny všechny snímače/čidla Vyměněny svíčky Vyměněn palivový filtr Vyměněna lišta Seřízeny ventily Vyměněna lambda sonda Vyměněn MAP senzor Podrobnější popis: Po nastartování auto často naskočí jen 3 válce, po chvíli se srovná a naskočí i ten čtvrtý, ale volnoběh stále hapruje. Když v průběhu toho, co jede motor na 3 se chci rozjet, tak motor většinou zdechne. Když podržím třeba 1500 otáček a sundám nohu z plynu, otáčky padnou až někam na 500-600 a motor na půl vteřiny jakoby chce zdechnou, ale nějak to překouše a otáčky si zvýší na 700-8xx mezi kterými to hapruje. Nějaké nápady prosím? Cokoliv… já už fakt nevím co s ní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.