Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bez štemplu, bumážky?

Od: bumazka odpovědí: 5 změna:
Byl jsem ted na STK a emisích s osobákem a vše OK, mám platné protokoly STK a emisí, nálepku. Ted koukám do velkého TP (papírového) že dole v oddíle, jak se vždy potvrzovala platná STK a do kdy platí + štempel, mám už jen rukou dopsané platí do 27.2. 2026, bez podpisu a štemplu. Tj. nějaké nově platná zákonná inovace nebo opomenutí pracovníka STK? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Od nového roku spousta změn.

dataovozidlech.cz/...

zde si vyplníte číslo techničáku, nebo "malého"techničáku, popřípadě Vin.

Pak již vidíte, co potřebujete. Když se podíváte na portál, dozvíte se spoustu věcí, třeba i kdy jste platil pokutu.

glyx
hodnocení

0x

Vzhledem k rušení technických průkzů se do těch "starých" už nic nepíše.

edudant
A jak do budoucna zjistím, do kdy mám platnou technickou když se to už nepíše do TP? To si budu muset psát někam extra? Díky za odpověď.
zam

Ukládat protokoly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]