Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik litrů oleje

Od: tomas333 odpovědí: 8 změna:
Zdravím mám bmw e61 525d 130kw m57 2005 mám otázku vytratil jsem manuál k autu chtěl bych se zeptat kol8k litrů oleje se tam leje?diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x
8,25l. Ovšem Lil bych to podle měrky takže asi nějakých 7,5l a podívat se jak to vypadá.
car.info/...

hodnocení

0x

8,25L

0w-30 nebo 5W-30

doplněno 28.02.24 22:24:

pokud své auto máte opravdu rád, tak na něm nešetřete ... a já kupuji třeba olej, kde si zjistím, jaké má složení.

Na internetu je jedna věta od profesora Petrochemie: Dnešní olej je tak dobrý, kvalitní a má takovou výdrž, že ho v dieselu nechám i 10.000 km ...A to nekupuje levné oleje, ale kde je víc jak 50% Poly Alfa Olefin (PAO) a zbytek Hydro Cracked.

Lepší vylít olej v plné síle, než když už je po něm

prosím o smazání tohoto komentáře, příspěvek jsem omylem komentářem doplnil

tomas333
hodnocení

Já myslel 10w40?
petrovic

Tak to sis fakt jen myslel

tomas333
28.02.24 19:09
hodnocení

:)

hodnocení

0x

Kup dvě pětilitrovky, nalej 6 litrů a pak už po půllitrech a pořád kontroluj měrku. V E39 530d jsem měl tuším 6,5 litru. 8,25 litru se mi zdá moc, ale když to tvrdí databáze... Olej musí být třídy 5W30 a pokud máš DPF, tak ještě specifikace BMW LL-04.

rene3
hodnocení

Ok díky všem za radu díky člověk je zas chytřejší díky moc mějte se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]