Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej dílů jawa 50/21

Od: xxrespekt odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat za kolik prodat Jawu pionýr 50/21 bez motoru který si chci nechat na druhého pionýra?
Je celkově vyvařený, nová barva, bez rezi,plně pojízdný akorát bez TP, ale to je v případě prodeje na díly asi jedno..
Zajímala by mě přibližná cena při prodeji bez motoru v tomto stavu na díly..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se musíte kouknout po internetových bazarech, aukru a podobných portálech, porovnávat jejich ceny a s tím co máte Vy doma. Páč z popisu se to může jevit úplně jinak.

Pak je i míra chtění, zaplatit za to tu cenu, kterou chcete.

Když Vám napíšu 550-2500Kč, tak co bude? Upřmně, já bych to nekoupil ani za těch 550Kč.

Jiný Vám může dát daleko více, ale bude to chtít vidět.

hodnocení

0x
Je plně pojízdný a bude bez motoru *smich* Vyvařený? Motorka se taky vyvařuje? Tak to teda musel ten fichtl ležet na dně rybníka,pokud bylo nutné ho vyvařit.. Fotky byste zvládl vložit? Rád vám poradím, ale váš popis nestačí.Nová barva? Štětcem, sprejem nebo pistolí? Dejte prosím nějaké fotky z renovace..
doplněno 29.02.24 11:36: Máte nějaké fotky Vámi nabízeného Pionýra k prodeji, prosím?

Zřejmě příprava na přestavění na "elektrofichtla" *smich*

Kdysi se mi povedlo u "pionýra" ohnout rám. Tehdy bych byl za takovou nabídku za 500 vděčný. ;)

kare
hodnocení

0x

Stačí projít inzeráty a zjistéte, že 3000-4000Kč jsou adekvátní. :)
PS: K tomu přehazování motoru, pokud souhlasí štítek motorky s motorem má rozhodně větší cenu jako komplet.

hodnocení

0x
Dejte sem prosím nějaké fotky z renovace a aktuální foto Vámi nabízeného stroje. Pak bude teprve možné, Vám poradit nějakou sumu-částku, jakou můžete chtít-pozadovat za Váš stroj..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]