Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraneni povrchové koroze

Od: felder odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer chci se zeptat mate někdo zkusenost jak obrousit povrchovou korozi? Potřebuji se dostat na špatně přístupná místa pod blatnikem. Existuje něco čím se tam dostat lépe jak smirgl papírem? Hlavně co by netrvalo tak dlouho a obrousilo se to poradně? Mate zkusenost s nastavcem na aku vrtacku? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Korozi na místech, kam není vidět jsem už dávno přestal řešit broušením a přešel na zapatlani vazelínou, voskem, olejem... Co je zrovna po ruce a přijde mi vhodnější. Jak už koroze někde začala, bude i po obroušení a přelakování stejně pokračovat a mastnota to zpomalí asi nejúčinnějc.

hodnocení

1x

Nejrychlejší je vyhodit nebo prodat a koupit nové. Z popisu je toliko poznat, že vlastně nejde poradit. Žádná fotka, obrázek, "normální popis" - dokážete si představit, kolik věcí, částí a všeho je pod vámi myšleným blatníkem?

el
hodnocení

1x
Jsou různé kartáče na vrtačku nebo rovnou do úhlové brusky, kterýma to vybrousíš.
Aku vrtačka by asi taky šla, záleží kolik umí otáček. Normální vrtačka asi bude lepší.
felder
hodnocení

Dobre děkuji, mate s něčím zkusenost co koupit? Takhle je mi jasné ze to časem bude to samé jen tomu chci na chvilku zabránit. Dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]