Nejste přihlášen/a.
Zdarec mám menší problém s centrálem u Seata Cordoby 1,4i r.v.95. Jedná se o to, že mi nejde dálkové ovládání (měnil jsem baterky) a pak se mi zdá, že motorky u zadních dveří jsou slabé a nedokážou vytáhnout a zatáhnout táhlo a otevřít nebo zamknout (vždy jen poskočí). Myslíte, že jsou už slabé a je potřeba je vyměnit nebo jen si pohrát s těmi táhly? A jak to udělat s tím DO? Díky za brzou odpověď, ať mi to auto nikde nevykradou
Seat cordoba r.v.95 má myslím pneumatické centrální zamykání. Logicky vzato někde uchází vzduch a zbytkový nestačí na zamknutí. Tzn. rzebrat, zkontrolovat a popř. vyměnit hadičky...
Je tam něco podobného jako na obrázku, ale nevím zda je to ten vzduchový. Můžeš mi to prosím potvrdit a případně jak jej rozebrat? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.