Dobrý denchci si zakoupit ojeté auto,mám v nabidce tyto dva kusy,poradíte mi,na které bych měla kývnout a na které ne.Skoda Karoq je z 2020,motor benzin 1.0 TSI,najeto 73 tis.km,manual,klimatizace,adaptivni tempomat s funkci nouzoveho brzdeni,vybava Ambition,palubni pocitac,kozeny multifunkcni volant,navigace,vyhrivane sedacky,digitalni radio,kontrola trakce atd,zimni a letni kola,cenove se vejdeme do 450 tis a jeste to upresnim po prohlidce vozu.Suzuki Vitara S-Cross,vyroba je 7-2017,motor benzin 1.4 ,manual 6 rychlosti,vykon 103 kw,pohon vsech kol,najeto 31 tis.km,vybava Comfort,barevny Led display s navigaci,parkovaci asistent,brzdovy asistent,asistent rozjezdu,Led svetla,pridavne elektricke topeni,vyhrivana zrcatka,vyhrivane sedacky,stavitelny volant a sedacka ridice atd,nehavarovany vuz s pravidelnym servisem od overeneho prodejce,cena vozu pred prohlidkou a pred jednanim o cene je 419 tis kc.Děkuji za radu.
za mě? Vitara se teď dá v základní výbavě koupit za 496tis kč...takže já bych měl jasno. Sám mám dva týdny novou Vitaru za 530 a nemohu si stěžovat. Takže jestli dokážete přihodit ještě 100tis kupte novou a jste bez starostí. 1,0TSI...jako jo jede to...ale ne dole, turbodíra jak kráva a z kopce to absolutně nebrzdí motorem, já osobně bych to do auta nechtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.