Nejste přihlášen/a.
Našel jsem olej přímo od výrobce auta, ale za litr litr.
A tech litru tam mas sto a menis kazdy rok, ze to tak resis? Rekl bych, ze olej v prevodovce je v celkovych nakladech na auto naprosto smesne zanedbatelna polozka.
Proste kup jakykoliv olej specifikace GL4 s viskozitou 75W, za tepla 80 nebo 90, podle toho jak moc na to slapes a hotovo.
nu podle toho, co jsem dohledal, tak se tam vejdou litry dva, to abych koupil radši tři pro sychr. Co jsem nenapsal je, že měním olej, protože mi hvízdá ložisko... Když výměna nempomůže, tak je možný, že bude potřeba menší repas, nebo minimálně převodovku vyčisit, a když bude ten novej olej zase zas *anej, znamenalo by to další dva až tři litry jenom za olej. (dohromady už jsme na 5 ti tisících min.) Vzhledem k tomu, že mi je 20 a dřu jak Bulhar, abych alespoň dosáhl na hypotéku v týhle za* raný době, tak ano řeším pár tisíc... navíc jsem do auta po 3 letech nanarval víc jak desítku a to je to děděček léta páně 2005.
Dík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.