Nejste přihlášen/a.
Mám třičtvrtě roku Swifta, rv 2008, u kterýho mi zabírá spojka dost nahoře. Ze začátku jsem si myslel, že si zvyknu.
Po první krátký fázi, kdy mi to chcíplo pomalu při každým rozjezdu, jsem už hrozně dlouho zaseklej na hroznejch rozjezdech (klidně 2500 otáček na rovině, 3000 do kopce nebo kolikrát i na malý nerovnosti).
Nemám na to zaboha cit, jezdím ještě s trojkovou octavkou TDI a tam jsem se s tímto nikdy nepotýkal.
Existuje něco, co by šlo dělat s tou spojkou zabírající takto nahoře nebo si prostě fakt musim zvyknout?
Již jsem se ptal v servisu, jestli ta spojka není na odchodu a prý je v pohodě.
Opravdu to tak může být? když se budu fest soustředit, tak se taky umím rozjet na 1800-2000 otáček.. takže to mi naznačuje, že to bude spíš ve mně než v autě.. jen je mi to prostě nepohodlné
Jo snad z kopce dolů a ne u všech značky aut.To už je lepší propojit startovacíma kabelama a zkusit nastartovat.Nebo novou baterii.Ty dnešní srágory auta mají samou elektroniku a bez servisu si snad ani neu**prdnou.Zlatá jěště Š110LS nebo snad i starej Favorit? Ještě staré Dacie,Lada,Trabant,Warbec atd.kleště stačí-kladivo , kus drátu a jelo se dál.Nevím kde,ale četll jsem,že u dnešních aut ani výměna žárovky ve smětlometu není na pár minut- zabere to dopoledne od rozebrání masky,pak žárovka a složit ty plasty zpět aby to za jízdy nedrnčelo.Dík vlastní zkušenost u auta Peugeot a Citrón.
Mám pořád pocit,že dnešní auta jen nechat odtáhnout do servisovaného a nechat opravit. Jestli to bude v ceně pojistky nebo platit sám no tak to si musí majitel/provozovatel vyřešit sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.