Nejste přihlášen/a.
dobrý den mam bmw e61 2005 525d 130kw automat houká my turbo ale auto zátah má vím že repas mě asi čeká ale chci se zeptat když už bude turbo fakt jako už totál tak to háže do nouzaku nebo prostě odejde a auto je nepojízdné? jestli tu někdo má podobné auto na kolik to vyjde?díky nechci se nechat obrat víme jak to je jěště jednou díky.
jasně chápu nejde my právě do hlavy protože výkon to nestrácí jede to pěkně někde jsem četl že to nemusí bejt turbo ale nějáke těsnění kolem turba a když turbo umírá hazí to něják do nouzáku nebo prostě odejde a je konec?muže to něják poškodit motor?
tak doufám že mě nepotká varianta 3 :D no ve středu jedu do servisu a tam si to poslechne a uvidíme jde my jen o to jestli s tím mužu zatím notmálně jezdit ale chápu že to nejde takle říct jen se chci zeptat kolik to tak muže stát aby mě nenatáhl jak kšandy bajvoko? nidky jsem neměl naftu až ted díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.