Dobrý den, rád bych se zeptat... Mám obyč dvojkovou oktavku, ale měl jsem možnost si pořídit rs nárazník, a tak jsem si ho tam dal, jenže táta do mě jede že jsem udělal kravinu a že neprojdu technickou a tak, myslíte si že by mohl být problém s technickou? Oktavka je normálně 2005 rok 1.9 TDI 77 kw bjb, ale nárazník z 2007, budu rád za jakoukoliv odpověď hosii
Pokus tam máš vše co má být, což předpokládám že máš tak problém nebude. Leda že by byl nazarnik nějak špatně upevněn a někde by koukaly nějaké ostré hrany to by potom mohl být problém.
Možná bych se obával té chybějící mřížky. Pokud narazíte na blbce, možná vás vyhodí za to, ale za jiný originální nárazník určitě ne.
mathew
Však to vypadá jak z výroby. Čekal jsem horší výsledek. Když tam dáte ještě tu mřížku tak si bude technik muset najít jiný důvod.
petrovic
Dopln mrizku u mlhovky a technik nemuze rict ani ň. Treba to Tvuj otec myslel tak, ze je blbost na obyc auto davat RSovy naraznik. Ja tomu rikam Potemkinovy vesnice. Kup si opravdove RS, ne fake.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.