A nebo možná jen není splněna nějaká podmínka k tomu, aby adaptace vůbec začala. Třeba to může blokovat chyba něčeho jinýho, nebo je to opravdu jen podmíněný teplotou motoru a jednoduše ještě nenastala situace teplého motoru a chvíle zapnutého zapalování. Já jsem se nedávno natrapil se škrtící klapkou u O 1,6/75, denně uložená chyba adaptace klapky, přes VCDS vůbec nešla spustit. A ono to bylo mrazem! Nikde jsem o tom nic nenašel, ale při hodně minusový teplotě nasávaného vzduchu se nastavení nespustí. A já mám falešnej "mráz v sání" i v létě, aby to na LPG bylo živější
007cz
Těžko říct co se stalo, mohl jen zůstat viset, ecu ho z nějakého důvodu neviděla, nevím. Vadný EGR většinou rozsvítí kontrolku až po několika jízdních cyklech.
Nevím, jaký přesně podmínky musí být splněny pro to, aby nastavení probehlo samo, ale obecně bych zkusil po zhasnutí plně ohřátého motoru na chvilku odpojit baterku a po připojení pak nechal chvilku zapnutý zapalování. V tu chvíli se obvykle nastaví škrtící klapka a u EGR bych to očekával taky. A nebo je vadnej/úplně zanesenej a neshopnej volně dosáhnout krajních poloh a to brání provedení nastavení
Vadný EGR by rozsvítil kontrolku. Udělal jsem zákl. nastavení a závada se smazala. Divné je, že AKU mám již 4. v pořadí a nikdy po jejim odpojení se na diagnostice nic nezobrazilo až teď a to mne zneklidnilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.