Nejste přihlášen/a.
zdravím,
na Octavii 1 jsem ztratil klíč, pořídil nový a nastavil dálkové ovládání. DO funguje bez potíží a teď potřebuji jen nastavit i na stratování. Je nějaký způsob, jak bez wag nastavit i imobilizer, aby po nastartování motor nezhasl?
děkuji za radu a postup
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
paveldvorak
0x
O má z výroby dva klíče je nutné použít ten první origo ke sparovani návod je na škoda foru
paveldvorak
Sorry jako já měnil jen to Do.. Klíč byl původní, s původním čipem... Transpider3m... Je to taková malá ampule...bez vágu vy ten čip mohl nakopírovat každý lepší butik s klíčovou službou... Na starého yarise mi to udělali snad v tescu v Plzni...veOlympii v Plzni.. Stánku s klici.podle origo master klíče. Obvolat napsat okopirovat obsah ampule a dalkac sparovat... Ale to se ideálně dělá ideálně tam kde si kupují klíč s cipem
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]