Nejste přihlášen/a.
já osobně mám doma Suzuki Adress 110-naprostá spokojenost-neskutečné spotřeba,lehké,taková raketa,čtyřtakt... jinak zkusím sem dát odkaz jak na tento a jiné ... motorkari.cz/...
typický skůtr má krátký servisní interval, dejme tomu 5-6 tis km, "skůtr" s automatickou převodovkou bez variátoru má delší servisní interval , např.,10 tism km a místo variátoru má sekundární převod řetězem...125 ccm bez spojkové páčky lze řídis s béčkem
Automatickopu převodoku umí Honda, na modelu SUPER CUB jezdí celá asie
nejelpší skůtry s variátorem umí italové, perly jako piaggio nebo aprtilia jsou sázkou na jistotu...volil bych větší kola
Jezdit denně v dnešním provozu 40 km slabým skůtrem je skutečné utrpení, osobně bych to řešil rozšířením řidičského oprávnění a zakoupením stroje HONDA INTEGRA...je to pracovitý oslík který je přímo zkonstruován pro potřeby tazatele
Mám Honda SH150 / což je prakticky to samé jako SH125 - mírně větší obsah, ale výkon, hmotnost, rozměr naprosto shodné/ - 2013 už s ABS a supr přibližovadlo. Hlavně po městě a okolo města. Spotřeba mezi 2,4 až 2,8 l/100 dle stylu jízdy, max rychlost cca 110-115 km/h, plexi proti větru a vodě. jednou ročně vyměním 0,9 l motorového oleje a zkontroluji gumy, brzdy, vzduch filtr / loni měněný/, letos kouknu na řemen a jinak jen tankovat + VIF do benzinu a jezdit. Na trasy hlavně mimo město bych asi preferoval verzi PCX - např sbazar.cz/... - jinak Honda = špička
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.