Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modul SE 085

Od: ladas odpovědí: 2 změna:

Ahoj, koupil jsem tento modul pro dodatečnou instalaci denního svícení. Sepne dle návodu, ale nerozepíná okruh napájení světel, ani když vypnu motor. Myslím, že napětí klesá u auta velmi pomalu. Ani při pokusu s autobaterií a nabíječkou, dle rady kamaráda elektrikáře modul nefunguje i když otáčím trimerem a okruh se nerozepne.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Za jak dlouho po nastartování modul sepne? Zapojeno máte správně? Jaké vozidlo? Máte multimetr? Meřte napětí na baterii a zjistěte, při jakém napětí modul sepne... Podle mě ho máte nastaven moc nízko...
ladas
hodnocení

Už jsem to konzultoval s odborníkem a nefunguje toto zařízení, jak jsem si myslel. Modul sepne na nastavených hodnotách výrobce, ale po vypnutí se pomalu snižuje napětí baterie a proto trvá dlouho, než se relé rozpojí. Tento modul bych mohl použít při použití rozpínacího a spínacího relé, což se mě už zdá dost složité. Už jsem si koupil podobný modul madi-in China a zatím to funguje, cena do 100,- kč i s dopravou. Tak není co řešit. Děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]