Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu s výběrem auta. Nejsem vyježděný řidič, řidičák mám sice už pár let, ale zkušeností pramálo. Chtěla bych si koupit své první auto, spíše ojetinu než nové. Cenově do max 200 000, spíš tak 150-170 000. Využívala bych ho na cesty do práce (10 km) a 5-6x za měsíc trasy cca 60 km (ne dálnice). Spíše menší auto, a to z prostého důvodu - parkování se musím teprve pořádně naučit. A samozřejmě spolehlivé. A jsem ženského pohlaví
Zatím přemýšlím o 6-8leté Fabii, nebo cca 10letém VW Golf/Golf plus. Děkuji za rady.
Pokud neplánujete cizinu a dlouhé trasy na druhý konec republiky já jako žena doporučuji fiat panda.Měla jsem ho spousty let a doporučuji. A kdo tvrdí že je tam málo místa tak já tvrdím že pro řidiče je tam pohodlnější sezení jak roomster kterého jsem si koupila kvůli velkému kufru-inval. vozík.Co já se s ním natrandila a měří 177 cm...otočíte se s ním na chodníku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.